29березня2024

Соляник

ДП «Артемсіль» підводить підсумки договірної кампанії

105 українських компаній заявили про наміри співпрацювати з ДП «Артемсіль» в 2018 році. Саме така кількість потенційних партнерів направило свої заявки в період проведення кампанії з укладання договорів на поставку продукції на території України.

 

Розгляд заявок та прийняття рішень про співпрацю проводилося колегіально комітетом зі збуту і маркетингової політики ДП «Артемсіль». Із загальної кількості заявок, 88 відповідало необхідним вимогам. Комітетом було прийнято рішення укласти з цими компаніями контракти на поставки продукції ДП «Артемсіль».

Про результати проведення договірної кампанії всі потенційні партнери були сповіщені письмово.

Нагадаємо, що кампанія проводилася з 1 по 21 грудня 2017 року включ­но. Потенційні контрагенти повинні були заповнити документи відповідно до встановленої форми. Заявку на участь можна було скачати на офіційному сайті підприємства. Крім того, необхідно було надати лист про наміри укласти договір купівлі-продажу продукції ДП «Артемсіль» на території України.

Відзначимо, що потенційні партнери, які не встигли подати документи в період проведення кампанії, протягом року можуть звернутися в ДП «Артемсіль» з питань співробітництва.

Випадковий вибір

  • Останні новини

  • Коротко

  • Народні прикмети

ДП ДП "Артемсіль"... ДП "Артемсіль" знаходиться... More detail
Соляники покаталися на ковзанах Соляники п... Минулої суботи два комфор... More detail
Гідно виступили та привезли додому медалі Гідно виступили... З 11 по 13 лютого 2022 року в місті... More detail

Сохраняется опасность проседания грунта и образования карстовых провалов в районе ст. Кудрявка (опасная зона бывшего рудника им. Шевченко). 

 

 20 лютого Цього дня вшановується пам’ять преподобного Луки Елладського. У давнину була смачна традиція пекти пиріжки з цибулею. А погоду нашим пращурам передвіщало сонце і хмари: якщо сонце “заходить червоно” — буде холодне літо; хмари високо — на сприятливу погоду.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова