19квітня2024

Соляник

Олена Біла – професіонал бухгалтерської справи

Минулого тижня вийшла на заслужений відпочинок головний бухгалтер ДП «Артемсіль», справжній знавець бухгалтерської справи Олена Миколаївна Біла.

 

В урочистій обстановці перші керівники ДП «Артемсіль» та первинної профспілкової організації, начальники відділів і служб підприємства щиро подякували Олені Миколаївні за багаторічну сумлінну працю, фаховий підхід до виконання своїх посадових обов’язків.

Як зазначив в.о. директора ДП «Артемсіль» Юрій Товстокоренко, сумно коли після багатьох років закінчується співпраця з високопрофесійними, відповідальними спеціалістами, справжніми майстрами своєї справи. Саме таким робітником є Олена Миколаївна. Але ж соляники сподіваються, що вона буде підтримувати зв’язок з колективом, адже ми завжди цінуємо її поради та досвід.

З нагоди виходу на пенсію О.М. Білу було нагороджено почесною грамотою від адміністрації підприємства.

Випадковий вибір

  • Останні новини

  • Коротко

  • Народні прикмети

ДП ДП "Артемсіль"... ДП "Артемсіль" знаходиться... More detail
Соляники покаталися на ковзанах Соляники п... Минулої суботи два комфор... More detail
Гідно виступили та привезли додому медалі Гідно виступили... З 11 по 13 лютого 2022 року в місті... More detail

Сохраняется опасность проседания грунта и образования карстовых провалов в районе ст. Кудрявка (опасная зона бывшего рудника им. Шевченко). 

 

 20 лютого Цього дня вшановується пам’ять преподобного Луки Елладського. У давнину була смачна традиція пекти пиріжки з цибулею. А погоду нашим пращурам передвіщало сонце і хмари: якщо сонце “заходить червоно” — буде холодне літо; хмари високо — на сприятливу погоду.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова