24квітня2024

Соляник

Залізничник за покликом серця

З 2010 року на руднику №8 ДП «Артемсіль» працює майстер шляховий, справжній фахівець своєї справи Зуфар Шайдуллін.

 

Після закінчення школи він, не вагаючись, вступив до залізничного технікуму, обравши для себе професію залізничника. Про це рішення Зуфар Ягьфарович досі не шкодує, бо ця професія йому до душі. Вже працюючи на нашому підприємстві, він отримав вищу освіту, закінчивши магістратуру Українського державного університету залізничного транспорту (Харків).

Зараз на руднику під його керівництвом працює п’ять робітників дорожньо-колійної бригади. Усі вони виконують роботи, пов’язані з ремонтом та обслуговуванням під’їзних шляхів. Про свою бригаду майстер відгукується дуже схвально, говорить, що працює пліч о пліч з людьми, які можуть виконати будь-які складні виробничі завдання. От і в день нашої розмови залізничники замінювали рейко-шпальну решітку, чистили дренажну систему. Зуфар Ягьфарович вважає, що головне в роботі, це розуміння один одного та виконавча дисципліна. І усі ці ділові якості притаманні його підлеглим.

А свій вільний час Зуфар Шайдуллін присвячує улюбленим заняттям – рибалці та квітам. На своїй присадибній ділянці разом з дружиною він вирощує квіти і отримує від цього велике задоволення.

Ось такі різносторонньо талановиті люди успішно працюють на нашому підприємстві.

Випадковий вибір

  • Останні новини

  • Коротко

  • Народні прикмети

ДП ДП "Артемсіль"... ДП "Артемсіль" знаходиться... More detail
Соляники покаталися на ковзанах Соляники п... Минулої суботи два комфор... More detail
Гідно виступили та привезли додому медалі Гідно виступили... З 11 по 13 лютого 2022 року в місті... More detail

Сохраняется опасность проседания грунта и образования карстовых провалов в районе ст. Кудрявка (опасная зона бывшего рудника им. Шевченко). 

 

 20 лютого Цього дня вшановується пам’ять преподобного Луки Елладського. У давнину була смачна традиція пекти пиріжки з цибулею. А погоду нашим пращурам передвіщало сонце і хмари: якщо сонце “заходить червоно” — буде холодне літо; хмари високо — на сприятливу погоду.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова