24квітня2024

Соляник

Керівному складу представили нового директора

У понеділок, 5 серпня, керівному складу ДП «Артемсіль» було представлено новопризначеного виконуючого обов’язки директора – Вадима Васильовича Меткого.

 

У своїй промові новий очільник підприємства коротко розповів про себе: отриману освіту та досвід роботи в галузі промислового виробництва. Детальніше він зупинився на головних проблемах, які зараз ускладнюють роботу колективу соляників. В першу чергу, це постійне підвищення плати за транспортування вантажів залізницею, укріплення гривні, як наслідок, зниження конкурентоспроможності продукції і зменшення обсягів видобутку та реалізації солі.

Вадим Васильович сказав, що впевнений в професійності керівництва та колективу підприємства. Він планує зробити регулярними оперативні наради при директорі, на яких будуть обговорюватися та вирішуватися різні важливі питання.

В.В. Меткий подякував Ю.В. Товстокоренку, який очолював ДП «Артемсіль» з лютого 2018 року, за стабілізацію діяльності підприємства у складних економічних умовах.

Відділ комунікацій зі ЗМІ.

Випадковий вибір

  • Останні новини

  • Коротко

  • Народні прикмети

ДП ДП "Артемсіль"... ДП "Артемсіль" знаходиться... More detail
Соляники покаталися на ковзанах Соляники п... Минулої суботи два комфор... More detail
Гідно виступили та привезли додому медалі Гідно виступили... З 11 по 13 лютого 2022 року в місті... More detail

Сохраняется опасность проседания грунта и образования карстовых провалов в районе ст. Кудрявка (опасная зона бывшего рудника им. Шевченко). 

 

 20 лютого Цього дня вшановується пам’ять преподобного Луки Елладського. У давнину була смачна традиція пекти пиріжки з цибулею. А погоду нашим пращурам передвіщало сонце і хмари: якщо сонце “заходить червоно” — буде холодне літо; хмари високо — на сприятливу погоду.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова