16квітня2024

Соляник

Вадим Меткий: «Якщо не вдається виконати будь-яке завдання, в першу чергу, запитайте у себе, чому так»

Напередодні головного свята соляників – Дня шахтаря новопризначений в.о. директора ДП «Артемсіль» Вадим Меткий відповів на запитання газети «Соляник».

 

– Добрий день, Вадиме Васильовичу. Дякуємо, що погодилися на зустріч. І перше питання, якою мовою будемо спілкуватися?

– Для мене немає принципової різниці, якою мовою розмовляти: українською чи російською. Я ними вільно володію. Якщо ви вже почали розмову українською, то давайте так продовжувати.

– Добре. Тоді розкажіть, будь ласка, про себе. Де Ви народилися, навчалися, працювали? Який маєте досвід роботи у сфері промислового виробництва?

– Я народився у місті Комсомольську (Горішні Плавні) Полтавської області у звичайній родині. Моя мати (нині пенсіонерка) була медичним працівником, а батько працював електрогазозварювальником. Після закінчення школи в 1991 році я вступив до Національного Технічного Університету України (Київський Політехнічний Інститут) на гірничотехнічний факультет, який закінчив у 1997 році.

Після отримання диплому я розпочав свою трудову діяльність на Полтавському гірничозбагачувальному комбінаті гірничим майстром. За період роботи на цьому підприємстві я працював начальником дільниці, начальником цеху, головним інженером рудоуправління. У 2005 році отримав спеціальність «менеджер-економіст» на базі Кременчуцького державного політехнічного університету. З 2010 по 2017 роки очолював підприємства гірничовидобувної галузі.

– З яким настроєм починаєте роботу на новій посаді?

– Керівник, незважаючи на будь-яку посаду, завжди повинен мати оптимістичний настрій, адже це гарантія ентузіазму працівників.

– Якою бачите свою головну задачу?

– Головна задача – організація ефективної, стабільної роботи підприємства на основі методів обґрунтованого планування, підвищення технічного рівня і якості продукції та раціонального використання всіх видів ресурсів.

– На Вашу думку, які саме чинники гальмують ефективну роботу колективу соляників і які слід приймати міри?

– На сьогодні головним чинником, який знижує ефективність роботи є постійне підвищення «Укрзалізницею» плати за перевезення, що значно ускладнює подальшу зовнішньоекономічну діяльність підприємства. Тому вирішення питання щодо встановлення будь-яких пільг для ДП «Артемсіль» на рівні профільних міністерств – є головним. Крім того, треба вести постійну роботу в напрямку зниження собівартості продукції та поширення ринків збуту.

– І останнє питання: Ваші побажання колективу з нагоди прийдешнього професійного свята.

– Від душі поздоровляю колектив нашого підприємства з Днем шахтаря! Зичу всім працівникам, щоб їх важлива праця завжди була плідною та натхненою і дарувала лише радість та задоволення!

–Дякую за інтерв’ю. Бажаю Вам успіхів на новій посаді!

Бесіду вела Олеся ГУБСЬКА.

Випадковий вибір

  • Останні новини

  • Коротко

  • Народні прикмети

ДП ДП "Артемсіль"... ДП "Артемсіль" знаходиться... More detail
Соляники покаталися на ковзанах Соляники п... Минулої суботи два комфор... More detail
Гідно виступили та привезли додому медалі Гідно виступили... З 11 по 13 лютого 2022 року в місті... More detail

Сохраняется опасность проседания грунта и образования карстовых провалов в районе ст. Кудрявка (опасная зона бывшего рудника им. Шевченко). 

 

 20 лютого Цього дня вшановується пам’ять преподобного Луки Елладського. У давнину була смачна традиція пекти пиріжки з цибулею. А погоду нашим пращурам передвіщало сонце і хмари: якщо сонце “заходить червоно” — буде холодне літо; хмари високо — на сприятливу погоду.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова