20квітня2024

Соляник

Парк, який не міг не сподобатись

В травні для працівників ДП «Артемсіль» та їх дітей було організовано декілька поїздок до Харківського дитячого парку імені Горького.

 

Соледарці, які відвідали цей парк, були просто у захваті від побаченого. Старанням багатьох людей тут створено прекрасні умови для дитячого та сімейного відпочинку. Привітний персонал парку, вражаюча чис­тота території, вдалий ландшафтний дизайн, затишні кафе, велика кількість сучасних атракціонів на самий вибагливий смак – все це приємно вразило відвідувачів. До того ж, хто був у парку 12 травня, ще й зміг потрапити на яскраве свято індійської культури і безкоштовно спробувати східні солодощі. І навіть прохолодна погода того дня не завадила соледарцям гарно відпочити і набратися приємних вражень.

Незважаючи на те, що соляники приїхали до Харкова двома комфортабельними автобусами, але того разу не всі охочі змогли здійснити подорож. Тому вже 27 травня ще одна група працівників «Артемсілі» відправилась цим маршрутом, і теж залишилась вдоволена таким відпочинком.

Люди щиро дякують адміністрації та профспілковій організації підприємства за фінансову допомогу і можливість так цікаво провести свій вільний час.

Учасники поїздки.

 

 

 

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова