20квітня2024

Соляник

Працівники ДП «Артемсіль» можуть придбати зі знижкою сертифікат на концерт Enrique Iglesias

ДП «Артемсіль» є багаторічним партнером магазинів мережі «АТБ». Тому рітейл надає працівникам підприємства можливість придбати сертифікат на відвідування концерту Enrique Iglesias за 799 грн (зі знижкою) без додаткової участі у програмах лояльності.

Концерт відбудеться в рамках святкування 25-річчя «АТБ» 30 вересня 2018 р. у місті Києві на НСК «Олімпійський». Повна вартість квитка становить 1600 грн.

Згідно наданої інформації, для того, щоб отримати сертифікат, потрібно:

1. Повідомити категорійного менеджера Мар’яну Третяк, що Ви плануєте відвідати концерт. Зв’язатися з нею можна за тел. 0503201581 або написати листа на ел. адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

2. Вона замовить достатню кількість сертифікатів, які можна буде отримати у найближчому магазині «АТБ», який знаходиться у м. Соледар.

3. Ви повідомите своє прізвище адміністратору магазину «АТБ» та отримаєте сертифікат, і на касі проведуть оплату 799 грн.

Організатори звертають увагу, що в магазині видають тільки сертифікати на придбання квитків. Для того, щоб придбати квиток, потрібно:

1. Стерти захисний промо-код на сертифікаті.

2. Зайти на сайт https://concert.ua/ru/events/enrique-iglesias, вибрати кнопку: купити квиток від 0 грн.

3. Ввести Ваш промо-код.

4. Вам стануть доступні місця, серед яких Ви оберете бажане місце.

Відзначимо, що організаторами цього заходу є «АТБ», тому поставити питання та отримати більш детальну інформацію Ви зможете, зв’язавшись з категорійним менеджером. 

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова