29березня2024

Соляник

Відбулась зустріч з представниками університету

21 травня в ДП «Артемсіль» відбулась зустріч керівників відділів та управлінь з представниками Східноукраїнського національного університету імені В. Даля (м. Сєверодонецьк).

 

До уваги соляників була запропонована інформація щодо умов вступу та навчання у цьому вищому навчальному закладі, зокрема отримання диплому по спеціальності «гірництво». Було наголошено на тому, що зараз ця спеціальність об’єднала у собі декілька тих, які раніше існували окремо. Це маркшейдерське діло, шахтне будівництво та розробка родовищ корисних копалень.

На зустрічі були обговорені терміни навчання, умови отримання вищої освіти на контрактній основі та за рахунок державного бюджету, складання фахового іспиту для тих, хто вже має диплом технікуму, особливості денної та заочної форм навчання, двохступінчата система бакалаврата і магістратура, та інше.

Представники вишу відповіли на усі питання соляників, запевнивши усіх в тому, що їх навчальний заклад дає якісну технічну освіту. Як підтвердження цьому, в ДП «Артемсіль» успішно працюють багато їх випускників.

Відділ комунікацій.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова