28березня2024

Соляник

Отримати нову професію цілком реально

Нещодавно в ДП «Артемсіль» відбулась зустріч працівників підприємства з представником ДВНЗ «Донецький національний технічний університет» Індустріального інституту.

 

Наш гість зазначив, що з початком війни на Донбасі їх виш переїхав з тимчасово окупованого Донецька до Покровська, де розпочав свою роботу. Вже за п’ять років тут успішно функціонують декілька кафедр, включно з кафедрою економіки і підприємництва, менеджменту, розробки пластових родовищ, геотехнологій і охорони праці, електромеханіки і автоматики.

Тут готують студентів за спеціальностями: економіка; облік і оподаткування; менеджмент; гірництво; охорона праці в гірничому виробництві; галузеве машинобудування; гірничі машини та комплекси; електроенергетика, електротехніка та електромеханіка; електромеханічні системи геотехнічних виробництв.

Приємною новиною стало те, що з цього року філія Індустріального інституту ДВНЗ «Донецький національний технічний університет» відкривається в Бахмуті, і буде знаходитися в приміщенні Бахмутського індустріального технікуму.

Під час зустрічі представник вишу відповів на всі запитання, загалом про правила вступу, денну та заочну форми навчання, скорочений термін підготовки, навчання за рахунок бюджетних коштів та за контрактною основою, про отримання стипендії та інше. Він підкреслив, що за свою багаторічну історію Індустріальний інститут здобув собі ім’я якісного закладу, який готує фахівців, затребуваних на ринку праці Україні, та за її межами.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова