29березня2024

Соляник

З днем народження, країно!

В четвер, 24 серпня, українці відзначать головне державне свято – День Незалежності країни.

 

Вже більше ніж чверть сторіччя Україна має можливість самостійно вирішувати свою власну долю. Незалежність стала для нашого суспільства історичним шансом і великим випробуванням, а ще надзвичайно важливою відповідальністю. Вона започаткувала нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

За роки самостійності ми всі набули значного досвіду, зрозуміли, що сила нації в загальнодержавній ідеї, єдності, мудрості, зрілості, толерантності, в пануванні справедливості та права. Попереду в нас ще багато важливих справ. Але немає сумніву, що працелюбний народ України досягне своєї мрій і поліпшить життя у власній країні.

З нагоди свята Незалежності та Державного Прапору України в Соледарськім МЦК і НТ відбудуться урочисті заходи з концертною програмою і нагородженням представників громадськості за особистий внесок у справу розбудови нашої об’єднаної територіальної громади.

Бажаємо, щоб це державне свято принесло українцям добрі надії на стабільність, розвиток, процвітання та мир!

Прес-служба ДП «Артемсіль».

 

 

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова