29березня2024

Соляник

Вшанували пам’ять воїнів-визволителів

На початку лютого в Соледарі відбулось вшанування пам’яті воїнів Червоної Армії, які у 1943 року в ході військової операції «Скачок» визволяли нашу землю від фашистських загарбників і мужньо загинули в районі станції Сіль.

 

Представники органів влади об’єднаної територіальної громади, робітники управління ДП «Артемсіль», працівники рудника № 7 на чолі з директором Андрієм Паньковим, ветерани війни і праці разом з головою ветеранської організації підприємства Володимиром Захаренко, соледарська молодь поклали квіти до братської могили фронтовиків та вшанували пам’ять полеглих бійців Хвилиною мовчання.

В цей день квіти також були покладені до пам’ятників героїв Другої світової війни: бюстів Павлу Полковникову та Анатолію Бездворному, до монументу у міському парку відпочинку, до могили Невідомого солдата на станції Сіль.

Ніхто не забутий. Ніщо не забуте… Соледарці завжди пам’ятатимуть мужніх воїнів-визволителів, які в той страшний, останній для них, лютий 1943-го ціною власного життя визволяли нашу українську землю.

Олена ЗЕЛЕНА.

 

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова