19квітня2024

Соляник

В «Артемсолі» відсвяткували День харчовика

У п’ятницю, 18 жовтня в Соледарському міському центрі культури та народної творчості пройшло святкування Дня робітників харчової промисловості України.

 

 У заході взяли участь представники колективу ДП «Артемсіль» на чолі з виконуючим обов’язки директора Вадимом Метким. Також були присутні голова первинної профспілкової організації підприємства Андрій Попов, директори рудників та структурних підрозділів, очільники Соледарської об’єднаної територіальної громади, ветерани соляного виробництва, містяни.

Найкращі працівники ДП «Артемсіль» отримали почесні грамоти та подяки від Міністерства розвитку, торгівлі та сільського господарства України, адміністрації і профспілки ДП «Артемсіль», керівництва Соледарської ОТГ.

Звертаючись зі словами привітання до робітників поверхневих комплексів рудників, Вадим Меткий зазначив, що їх сумлінна щоденна праця сприяє подальшому розвитку соляного виробництва, допомагає забезпечити вітчизняних та зарубіжних споживачів найважливішим продуктом харчування – сіллю. Адже саме вона надає смак будь-яким стравам, широко використовується при консервації продуктів, а вживання йодованої солі служить профілактикою багатьох захворювань.

В цей день для соляників виступили творчі колективи закладів культури Соледара, які своїми яскравими пісенними та танцювальними номерами подарували глядачам своє виконавче мистецтво.

Відділ комунікацій.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова