19березня2024

Соляник

Зі святом вас, медичні працівники ДП «Артемсіль»!

У  третю неділю першого місяця літа, що нині припадає на 17 червня, в Україні відзначать своє професійне свято працівники медичної сфери.

 

В системі охорони здоров’я ДП «Артемсіль»: на кожному руднику, в РСУ, ДАТЦ, управлінні працює колектив висококваліфікованих медиків. Їх професійний обов’язок – пильно стежити за станом здоров’я соляників, прагнути, щоб робітники виробничих одиниць підприємства завжди своєчасно отримували медичне обслуговування та якісні медично-профілактичні послуги.

Медики «Артемсолі» – це справжні фахівці: кожен з них добре знається на своєї справі і має достатній рівень знань та вмінь в галузі медицини. Як представники самої гуманної в світі професії при виконанні своїх службових обов’язків вони проявляють компетентність у поєднанні з турботою, людяністю та бажанням прийти на допомогу.

Шановні медичні сестри! Від щирого серця дякуємо вам за повсякденну нелегку працю! З нагоди професійного свята бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, миру та злагоди, а також невичерпного оптимізму і великих успіхів у роботі.

Юрій ТОВСТОКОРЕНКО,

в.о. директора ДП «Артемсіль»

Андрій ПОПОВ,

 голова первинної профорганізації ДП «Артемсіль».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова