19квітня2024

Соляник

Вітаємо харчовиків «Артемсолі» з професійним святом!

За багаторічною традицією у третю неділю жовтня в Україні  відзначають  День працівників харчової промисловості, який є професійним святом виробників різних видів продуктів, у тому числі і солі.

З нагоди професійного свята адміністрація і первинна проф­спілкова організація ДП «Артемсіль» вітають увесь колектив підприємства й особливо трудівників поверхневих комплексів рудників та передають їм щирі, сердечні поздоровлення.

Шановні харчовики! Завдяки вашій високопрофесійній, наполегливій праці, сумлінному ставленню до виконання завдань по випуску нашої харчової продукції, пачка солі з логотипом «Артемсіль» користується великим попитом у українських та зарубіжних споживачів.

В ДП «Артемсіль» завжди наполегливо працюють над підвищенням якості харчової продукції, впроваджуючи новітні технології. Нещодавно на виробничих дільницях по помелу, переробці та відвантаженню солі рудників №1,3 та №4 відбулась значна подія: були встановлені фотосепаратори, які здійснюють очищення солоного мінералу від природних включень за допомогою стисненого повітря. Таким чином наша сіль стала ще більш привабливою для покупців.

Крім того, в нинішньому році на руднику №4 була введена в експлуатацію сучасна італійська лінія по випуску солі, розфасованої в однокілограмові та півкілограмові пачки. Ця продукція відповідає усім європейським вимогам якості  і являє собою білосніжну сіль у покращеній картонній упаковці.

Ні для кого не секрет, що лише виробництво кінцевого продукту, а не сировини, дозволяє залишити на підприємстві більшу частину доданої вартості, тим самим в подальшому продовжити процеси модернізації соляного виробництва і підвищення рівня заробітної плати працівникам.

Слід зазначити, що за минулі 9 місяців поточного року рудниками «Артемсолі» вироблено 1,4 мільйона тонн солі. З них розфасовано в пачки – 147,8 тисячі тонн. Затарено в мішки – 147,1 тисячі тонн солі, йодованої – 48 тисяч тонн. З урахуванням обсягів реалізації продукції сума отриманого за цей період чистого прибутку склала 97,2 мільйона гривень.

Незважаючи на дефіцит залізничних вагонів для завантаження солі та нестабільність подачі рухомого складу, соляники продовжують наполегливо працювати над нарощуванням обсягів виробництва, виконанням та перевиконанням планових завдань по видобутку та реалізації солі.

Шановні харчовики ДП «Артемсіль»! Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, добробуту, миру, злагоди і процвітання. Нехай попереду на всіх нас чекають нові звершення і стабільна робота на користь нашому підприємству, міс­ту, об’єднаній громаді та усій українській державі!

Юрій ТОВСТОКОРЕНКО,

в.о. директора

Андрій ПОПОВ,

голова первинної профспілки.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова