26квітня2024

Соляник

Шановні працівники підприємства, ветерани соляного виробництва!

З кожним днем все ближче до нас новорічні свята, які традиційно завершують трудовий рік. 2018-й увійде в історію ДП «Артемсіль» багатьма важливими подіями.

 

Стараннями керівництва  підприємства та усього колективу соляників в цей період вдалося виконати безліч складних виробничих завдань, запровадити новітні технології, вирішити соціальні питання.

В середині грудня ДП «Артемсіль» подолало двохмільйонний рубіж солевидобутку і це стало справжнім успіхом. Нарощування обсягів виробництва підтвердило наявність потенційних можливостей нашого колективу, високий рівень професійної майстерності, відповідальне ставлення робітників до своєї справи та зацікавленість у загальному результаті. Дякую всім за сумлінну працю! Сподіваюсь, що 2019 рік принесе нам нові здобутки. Адже досвіду та працьовитості соляникам завжди вистачало!

Від імені керівництва ДП «Артемсіль» з нагоди прийдешніх свят бажаю всім соляникам  та їх родинам міцного здоров’я, особистого щастя, миру, злагоди, натхнення та нових трудових досягнень. Веселого Нового року, щасливого Різдва!

Юрій ТОВСТОКОРЕНКО,

в.о. директора.

 

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова