29березня2024

Соляник

Поздоровляємо спеціалістів відділу ІТ-технологій!

Вже в цю п’ятницю відзначать своє професійне свято спеціалісти по забезпеченню функціонування локальних мереж – системні адміністратори.

В ДП «Артемсіль» з цим днем будуть вітати інженерів відділу ІТ-технологій – Дениса Зеленого та Віталія Крапівного. Їх постійна повсякденна робота спрямована на маршрутизацію локальних мереж, тобто щоб кожен комп’ютер мав зв’язок з іншим. Саме вони забезпечують доступ до різних серверів через інтернет, надають телефонний зв’язок, виконують настройку програм та інше.

Свого часу системні адміністратори безпосередньо брали участь у прокладанні кабелю оптичного волокна між виробничими одиницями підприємства. Налагодження цього якісного зв’язку сьогодні дає змогу оперативно обмінюватися інформацією, передавати важливі данні.

Разом з тим робота системних адміністраторів – це не лише інтелектуальна праця, бо іноді їм треба працювати і фізично: підійматися на копри для встановлення антен, спаювати оптоволокно. Але яке б складне завдання не стояло перед цими спеціалістами, вони завжди якісно і вчасно його виконують.

З нагоди професійного свята колектив соляників та керівництво ДП «Артемсіль» бажають системним адміністраторам подальших успіхів у комп’ютеризації роботи нашого підприємства, а також здоров’я, щастя, наснаги!

Юрій ТОВСТОКОРЕНКО,

в.о. директора ДП «Артемсіль».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова