28березня2024

Соляник

Вітаємо колектив відділу зі збуту та маркетингу!

Щороку 25 жовтня в Україні святкують День маркетолога.

 

І хоча це свято ще досі не отримало статусу офіційного (затвердженого Указом Президента), воно дає нам чудову нагоду поздоровити чисельну армію людей, чия діяльність безпосередньо пов’язана з цією сферою.

В ДП «Артемсіль» з цим професійним святом привітають колектив відділу зі збуту та маркетингу підприємства. Саме їх робота полягає в тому, щоб, ретельно вивчивши потреби споживачів, збільшити обсяги реалізації нашої соляної продукції, вийти на нові ринки збуту та зберегти свої позиції на вже існуючих. Крім того, щоденна праця інженерів відділу спрямована на встановлення взаємовигідного бізнесу з нашими партнерами, підняття рівня продажів солі і отримання для підприємства якомога більшого прибутку.

В сучасних економічних умовах виконати ці завдання іноді буває дуже складно. Водночас співробітники відділу прикладають багато зусиль для забезпечення ефективності та стабільності роботи соляного виробництва.

З нагоди свята колектив та керівництво ДП «Артемсіль» щиро вітають працівників відділу зі збуту та маркетингу і бажають їм міцного здоров’я, щастя, добробуту, подальших успіхів у професійній діяльності та нових досягнень на благо нашого підприємства!

Вадим МЕТКИЙ,

 в.о. директора ДП «Артемсіль».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова