19квітня2024

Соляник

Підписано тристоронній меморандум

4 вересня 2017 року керівник ДП «Артемсіль» Вікторія Луценко, голова ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов та голова ПАТ «ДАК» Автомобільні дороги України» Роман Косинський підписали тристоронній меморандум про співпрацю в галузі підготовки дорожнього господарства до проходження осінньо-зимового періоду 2017-2018 років.

 

У серпні минулого року сторонами вже було укладено тристоронню угоду. Цього року внесені доповнення в частині зобов’язань «Укрзалізниці» з надання послуг перевезення і забезпечення вагонами, а також вирішення питань своєчасної оплати Укравтодором за поставлену сіль. Повторний меморандум також спрямовано на встановлення партнерських відносин, захист інтересів сторін і на узгодження дій трьох державних компаній.

Керівник ДП «Артемсіль» Вікторія Луценко зазначила, що солевидобув­не підприємство в серпні цього року вже розпочало відвантаження солі дорожнім організаціям за прямими контрактами. Вона запевнила, що ДП «Артемсіль» готове виконати взяті на себе зобов’язання. Виробничі потужності підприємства дозволяють добу­ти і відвантажити необхідний обсяг продукції у встановлені терміни. Вона також додала, що ефективна співпраця держкомпаній буде можлива лише за умов виконання зобов’язань усіма сторонами меморандуму.

Відзначимо, що ДП «Артемсіль» періодично стикається з нестачею рухомого складу, що негативно впливає на виробничі показники роботи підприємства.

Відділ комунікацій зі ЗМІ.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова