29березня2024

Соляник

Адміністрація просить забезпечити підприємство вагонами

Адміністрація державного підприємства «Артем­сіль» вимушена знову звернутися до керівництва ПАТ «Укрзалізниця» з приводу забезпечення підприємства необхідною кількістю вагонів.

 

За останній період забезпечення ДП «Артемсіль» вагонами Центру транспортної логістики ПАТ «Укрзалізниця» значно погіршилося. Так, у жовтні 2017 року від заявленої кількості відвантажено лише при 39% критих вагонів та 50% напіввагонів. Ще у вересні поточного року ситуація була значно краща. Підприємство було забезпечено 48% критих вагонів від необхідної кількості та 70% напіввагонів. З листопада ситуація з постачанням вагонів стала майже критичною. За 12 діб листопада приємство отримало від кількості заявлених критих вагонів лише 46% та 38% напіввагонів.

У зв’язку зі скороченням подачі рухомого складу ДП «Артемсіль» не може своєчасно відвантажити продукцію та виконати контрактні зобов’язання перед своїми партнерами. Крім того, підприємство не має можливості забезпечити усіх працівників роботою. Якщо тенденція скорочення надання вагонів буде подовжена, ДП «Артемсіль» втратить більшу частину ринків збуту у країнах Європи і СНД та буде вимушене вдатися до скорочення штату.

Адміністрація підприємства робить усе можливе для вирішення питання забезпечення рухомим складом. Керівництво ДП «Артемсіль» в черговий раз звернулося до керівництва ПАТ «Укрзалізниця» з проханням вжити заходів та забезпечити стабільну подачу необхідної кількості вагонів.

 

 

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова