20квітня2024

Соляник

«Артемсіль» на міжнародній виставці «АГРО-2018»

ДП «Артемсіль» планує найближчим часом почати реалізацію харчової солі, збагаченої шляхом фотосепарації. Презентація нової продукції відбулася в рамках участі підприємства в XXX Міжнародній виставці «АГРО-2018», яка з 6 по 9 червня проходить в Національному комплексі «Експоцентр України» в Києві.

 

Крім основного асортименту продукції, цього року фахівцями ДП «Артемсіль» були презентовані зразки нової продукції, яка вже найближчим часом з’явиться на полицях українських магазинів.

Підприємство планує почати реалізацію солі кухонної харчової кам’яної вищого ґатунку за ДСТУ 3583:2015, для отримання якої в існуючу технологію було інтегровано процес фотосепараціі. З кам’яної солі усунено темні включення природного походження, в результаті чого сіль отримала більш привабливий зовнішній вигляд і в ній збільшився вміст NaCl.

Відвідувачі виставки також змогли оцінити якість пачки нового зразка вагою 0,5 і 1 кг. Упаковка стала більш кольоровою, зручною у використанні, продукція в ній не просипається і не злежується.

Відзначимо, що виставка «Агро-2018» – це найбільша агропромислова виставка в Україні і Східній Європі. Вона є ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок у всіх сферах АПК України, а також діловим заходом, який відкриває можливості для спів­праці бізнесу з потенційними споживачами, що важливо для збільшення обсягів реалізації.

Юлія ЄРЬОМЕНКО,

начальник відділу комунікацій зі ЗМІ.

 

 

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова