27квітня2024

Соляник

Спеціалісти ДП «Артемсіль» успішно пройшли іспит

10 та 13 липня 43 керівника та фахівця ДП «Артемсіль» успішно пройшли іспит на знання нормативно-правових актів з охорони праці. Іспит приймала комісія за участю представників ГУ Держпраці в Донецькій області: Андрія Мартиненка, Сергія Ізюмченка та Володимира Іванченка.

 

«Наші фахівці продемонстрували достатньо високий рівень знань в області охорони праці. Ми плануємо і надалі своєчасно підвищувати професійний рівень робітників ДП «Артемсіль»», – відзначила заступник директора з питань охорони праці підприємства Надія Шапошнікова.

Відповідно до державних вимог в області навчання з охорони праці, перевірці знань передував курс лекцій з питань охорони праці, спеціально підготовлений для фахівців ДП «Артемсіль». Навчання проводило державне підприємство «Інститут підготовки кадрів промисловості» м. Краматорськ. Курс було підготовлено згідно навчальних планів та програмам, які розроблялися з урахуванням конкретних видів робіт, виробничих умов, функціональних обов’язків працівників.

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень підготовки та знань з питань охорони праці керівників та фахівців ДП «Артемсіль» стосовно робіт, що входять до їх функціональних обов’язків.

За результатами іспитів кожен робітник отримав посвідчення про перевірку знань з питань охорони праці.  

Вітаємо наших колег з черговим підтвердженням високого рівня їх знань!

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова