20квітня2024

Соляник

Рудник №1,3 виконує планові завдання по видобутку солі

12 січня цього року (після тимчасової зупинки на новорічні та різдвяні свята) рудник № 1,3 відновив свою роботу по випуску, переробці та реалізації продукції.

 

За інформацією економіста другої категорії рудника №1,3 Марини Нікішиної, станом на 28 січня загальний показник видобутку солі склав 59,7 тисячі тонн, що на 13,5% більше, ніж передбачено планом. До речі, план – 46,2 тисячі тонн. Крім того, обсяг випуску солі за цей період виявився більшим, ніж рік тому.

Щодо асортименту продукції, то зараз підвищеним споживчим попитом користується сіль мелена без пакування, якої (станом на 28 січня) відвантажено 54,3 тисячі тонн. В першу чергу це пов’язано з погодними умовами нинішньої зими: рясними снігопадами та ожеледицею на дорогах. Для того, щоб виконати усі заявки на відправку солі навалом, колективи дільниць гірничих робіт і по помелу, переробці та відвантаженню солі працювали й продовжують працювати у трьохзмінному режимі.

У січні споживчий попит був й на інші види продукції. Так, солі, фасованої у пачки, вироблено 1,2 тисячі тонн; солі, затареної у мішки, – 3,5 тисячі тонн; затареної у МКР, – 0,7 тисячі тонн.

На сьогодні рудник продовжує працювати результативно і злагоджено, забезпечуючи своєю соляною продукцією як українських, так і зарубіжних споживачів.

Відділ комунікацій

 та зв᾿язків з громадськістю.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова