29березня2024

Соляник

Рудник №1,3 ремонтується і оновлюється

З квітня нинішнього року почався плановий ремонт рудника №1,3. Про те, які роботи будуть виконані, редакції розповів головний інженер цієї виробничої одиниці Михайло Єфимович.

 

 Під час проведення ремонту замінюються зношені дерев’яні провідники скіпо-клітьового стволу №3. У шахті встановлюють конвеєр КЛ-600 №7 для продовження робіт на блоці 4-А.

На ділянці з помелу, переробки і навантаження солі ремонтники зачищають і фарбують конвеєри, замінюють зношені ділянки конвеєрної стрічки.

Здійснюється зачистка й фарбування тепловоза ТГК-2. На тепловозі ТГМ-4А проводиться повна ревізія системи охолодження.

На залізничній колії №13 проводиться заміна стрілочного переводу №25.

Відповідно до цілей і завдань у сфері якості та безпеки харчової продукції на 2019 рік на дільниці з затарювання солі здійснюється накриття стрічкового конвеєра листами з нержавіючої сталі. Цей проект був розроблений фахівцями проектно-конструкторського відділу підприємства. На цій же ділянці відбувається заміна старих солеспусків на нові, виконані з нержавіючої сталі.

На ділянці по розфасовці солі в поліетиленові пакети (верхня фасовка) будівельники РБУ укладають на підлогу нову керамічну плитку. Також в цьому виробничому приміщенні зараз білять та фарбують стіни, утеплюють підлогу, підсилюють конструкції колон, виконується зачистка від корозії пунктів відвантаження фасованої солі №1, 2 та 3.

У котельні рудника вже розпочато демонтаж двох котлів. Ці трудомісткі роботи виконуються силами працівників ремонтно-будівельного управління і співробітниками котельні.

Ці та інші види ремонтних робіт будуть виконані якісно і в стислі терміни. Оновлений рудник планує відновити свою виробничу діяльність 15 квітня.

Олеся ГУБСЬКА.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова