29березня2024

Соляник

Горден Брова допоміг «Кажанам» отримати Суперкубок

 

Як відомо, український волейболіст, у минулому – підопічний тренерів Олега та Світлани Опришкових Горден Брова вже декілька сезонів успішно грає за Львівський клуб “Барком-Кажани”. А 22 вересня його клуб вже вдруге став володарем найпрестижнішої нагороди – Суперкубку України 2018.

 

У вирішальній зустрічі, яка відбулась між командами «Барком-Кажани» (Львів)  та «Новатор» (Хмельницький) Горден – вихованець спорткомплексу «Артемсіль», яскраво продемонстрував свій спортивний талант та майстерність, показав відмінні результати і був визнаний найкращим ліберо.  До речі, команда львів’ян виграла з рахунком 3:2 і таким чином стала володарем Суперкубку України. Без сумніву, в цьому є заслуга і нашого Гордена.

Соледарські вболівальники та перші тренери Г. Брови від душі радіють такому високому результату та зичать талановитому спортсмену подальших перемог і успішної спортивної кар’єри.

Нагадаємо, що Горден Брова народився у Соледарі. З дитинства почав наполегливо займатися  волейболом. Закінчивши Соледарську загальноосвітню школу № 13, вступив до Київського спортивного ліцею­інтернату, а потім – до Харківської юридичної академії імені Ярослава Мудрого. Паралельно з навчанням у вишу грав за волейбольну команду «Юракадемія». В 2016 році залишив цей волейбольний клуб і вступив до ВК «Барком-Кажани», де грає і нині.

Вітаємо нашого земляка з перемогою його клубу!

Олена ЗЕЛЕНА.

 

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова