29березня2024

Соляник

Волейболістки «Артемсолі» вибороли друге місце

З 8 по 10 листопада 2018 року у місті Рубіжному проводився Всеукраїнський турнір з волейболу серед дівчат 2003-2005 років народження «Спортивна надія України» під егідою Міністерства освіти і науки України. У змаганнях прийняли участь вісім команд із Луганської, Донецької, Миколаївської та Харківської областей.

 

В цих змаганнях команда «Артемсіль» виборола друге місце і стала срібним призером турніру. На цей раз у складі нашої збірної команди грали волейболістки 2003-2005 років народження: Анастасія Цимбал, Дар’я Вакуленчик, Антоніна Чаплик, Марія Кашеварова, Ельвіра Гриненко, Діана Разумна, Єва Гордєєва, Анастасія Федорченко, Сніжана Григоренко, Анжеліка Власова, Анастасія Альяних, Влада Савченко, Інна Синиця, Софія Іванова, Анна Огаркова, Віолетта Семеновська, Неля Руденко. Команду нагороджено медалями, грамотами, кубком та цінними подарунками.

Такими визначними результатами волейбольна команда «Артемсіль» продовжує відстоювати честь державного підприємства «Артемсіль», спорткомплексу та прославляти свої рідні навчальні заклади: ЗОШ №13 та ЗОШ №14.

Тренерський склад вітає з перемогою команду дівчат та їх батьків і дякує адміністрації ДП «Артемсіль», керівництву спорткомплекса за допомогу в організації виїзду команди на змагання.

Дівчата, ви – наша гордість! Так тримати!

Світлана ОПРИШКОВА,

тренер з волейболу.

 

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова