28березня2024

Соляник

Волейболістки ДП «Артемсіль» надихають своїми перемогами!

З 16 по 18 листопада збірна команда «Артемсіль» виборола  перше місце у міжрегіональному турнірі з волейболу «Зимня вишня», ставши чемпіоном цих престижних змагань, які відбулись у Лимані в ігровому залі ФСК «Локомотив».

 

До складу нашої команди увійшли спортсменки: Анна Короленко, Аліна Ільгова, Катерина Бондаренко, Аліна Лебедєва, Валерія Овчар, Віолетта Тимошенко, Ільвіра Гриненко, Вікторія Огаркова.

Команда «Артемсіль» нагороджена медалями, грамотами, кубком та цінними подарунками. Друге місце посіла команда Лиману, третє місце – у команди Балаклії Харківської області.

Кращим гравцем турніру визнано Валерію Овчар з команди ДП «Артемсіль».

І ще в одних змаганнях приймали участь соледарські волейболістки – дівчата 2005 року народження. Вони розпочали  участь у І турі дитячої ліги України з волейболу у Запоріжжі. У своїй підгрупі збірна  команда набрала 7 очок з 12 можливих 12 і завоювала бронзу турніру. Команда здобула дві перемоги і отримала дві поразки. Склад цієї команди: Анастасія Цимбал, Антоніна Чаплик, Анастасія Федорченко, Анжеліка Власова, Анастасія Альяних, Влада Савченко, Інна Синиця, Софія Іванова, Софія Волошко, Віолетта Семеновська, Неля Руденко, Анна Огаркова.

Тренери з волейболу С. Г. Опришкова, Л. А. Гагарян, та О. О. Опришков дякують батькам дівчат, адміністрації та профкому ДП «Артемсіль», директору спорткомплекса А. В. Луцику, інструктору з фізичної культури Р. Г. Кожушку за підтримку юних спортсменок та розвиток волейболу в Соледарі.

З перемогою вас, дівчата!!!

Свiтлана ОПРИШКОВА.

тренер з волейболу.

 

 

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова