25квітня2024

Соляник

Оновлюється басейн спорткомплексу «Артемсолі»

Як відомо, у 2000 році ДП «Артемсіль» здійснило будівництво сучасного спортивного комплексу. А ще через рік на радість соляників та усіх мешканців міста, відкрився й плавальний басейн.

За роки свого існування дані об’єкти завоювали велику популярність прихильників спорту та стали улюбленим місцем активного дозвілля робітників підприємства, їх сімей та взагалі усіх соледарців. Але за увесь цей час басейн спорткомплексу ДП «Артемсіль» так ні разу капітально і не ремонтувався, хоча гостра потреба в цьому виникла ще декілька років тому. Останнім часом не лише покриття стелі та підлоги приміщення потребувало відновлення, в аварійному стані знаходилась центральна система зливу та циркуляції води.

За висновками спеціалістів відділу капітального будівництва підприємства, в даній ситуації відкладати проведення ремонтних робіт було вже неможливо. Це могло б привести навіть до втрати об’єкту. На жаль такі випадки є, коли несвоєчасний ремонт став причиною  втрати соціально важливого об’єкту. Для того, щоб уникнути подібного, керівництво підприємства винайшло кошти на проведення капремонту басейна, і з початку літа ці роботи розпочалися.

25 червня в.о. директора державного підприємства «Артемсіль» Юрій Товстокоренко, головний інженер підприємства Сергій Кубарь, начальник відділу капітального будівництва Рима Окрушко у супроводі керівництва спорткомплексу відвідали басейн та ознайомились з виконанням робіт.

Вони поспілкувалися з Сергієм Омаровим – головним інженером компанії-підрядника «Євроснабтрейд», яка виконує роботи. За його словами, зараз вже повністю проведено демонтаж, виконуються роботи з відновлення чаші басейна, замінюється гідроізоляція, замість старих труб прокладають нові. Згодом оновлять керамічну плитку самої ванни басейна та підлоги, відновлять й пластикове покриття стелі.

Проінспектувавши хід ремонту, представники керівництва ДП «Артемсіль» залишилися задоволені станом і темпами його проведення. Нарікань щодо роботи підрядної організації у замовника не було. Підрядники враховують усі побажання соляників, працюють швидко та якісно. Є надія, що вже зовсім скоро прихильники водних видів спорту та вихованці секції плавання спорткомплексу отримають подарунок у вигляді відремонтованого басейну.

У свою чергу, Юрій Товстокоренко сказав: «Я навіть не вагався, приймаючи рішення щодо капремонту цього соціально значи­мого об’єкту, бо здоров’я людей – це вкрай важливий аспект і на ньому не можна економити».

Олеся ГУБСЬКА.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова