29березня2024

Соляник

Соляники прийняли участь у марафоні

У цю суботу, 21 вересня вже вчетверте в Краматорську було проведено марафон за участю понад 3-х тисяч бігунів з різних  куточків Донецької області та навіть усієї України. В цьому спортивно-масовому заході, який присвятили 151-й річниці міста, взяли участь і робітники ДП «Артемсіль».

 

На марафоні «Наш Краматорськ» було п’ятнадцять дистанцій, найкоротша з яких 100 метрів – для самих маленьких, а найдовша класична – 42 кілометри 195 метрів. Саме в ній приймав участь начальник відділу економічної безпеки ДП «Артемсіль» Олексій Бабкін. А у марафоні на 30 кілометрів – робітник цього ж відділу Ігор Биханов. Спортсмени продемонстрували хороші результати, при цьому Ігор увійшов у п’ятірку сильніших.

Цьогоріч вперше було організовано змагання зі скандинавської ходьби на дистанції 5 кілометрів. Серед інших у забігу прийняло участь вісім спортсменів – представників нашого підприємства. У футболках та кепках з логотипом ДП «Артемсіль» вони гідно боролися за перемогу і також увійшли в п’ятірку сильніших. До речі, кожний представник нашої команди не перевищив час, відведений для подолання дистанції, і дійшов до фінішу без дискваліфікацій та зауважень з боку суддів.

Вітаємо наших спортсменів! Від імені учасників змагань зі скандинавської ходьби дякуємо керівництву підприємства за допомогу в організації поїздки на марафон.

Олеся ГУБСЬКА.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова