Спорткомплекс «Артемсолі» поновив свою роботу

Після вступу в силу наказу керівника ДП «Артемсіль» про поновлення  діяльності  спортивного комплексу підприємства до звичайного графіка роботи повернулися всі спортивні секції та оздоровчі групи центру.

При відкритті цього закладу були враховані певні обмеження, передбачені перебуванням Донецької області в жовтій зоні карантину.

Так, з 17 травня і до кінця місяця у спорткомплексі знов діють різні спортивні секції та оздоровчі групи для дорослих та дітей. На сьогодні у звичайному режимі працюють секції з міні-футболу, волейболу, баскетболу, плавання та всі абонементні групи.

Поновив свою роботу тренажерний зал, у якому продовжили займатися  любителі пауерліфтингу та ті відвідувачі, які мають абонементи. Розпочав роботу і плавальний басейн, де зараз тренуються групи юних плавців та всі любителі плавання серед соляників та жителів громади.

Керівництво спорткомплексу в особі завідуючого спортивною спорудою ДП «Артемсіль» Андрія Луцика та весь колектив вдячні адміністрації ДП «Артемсіль» за прийняте рішення поновити роботу цього спортивно-оздоровчого центру підприємства.

Вже в травні на базі спортивного комплексу планують провести змагання на Кубок «Артемсолі» з міні-футболу, турнір «Веселі старти» з плавання та чергові етапи змагань в рахунок спартакіади «Здоров’я».