Звернення в. о. директора ДП «Артемсіль» Вадима Фіоктістова до робітників підприємства, у зв’язку з поширенням вірусу COVID-2019

Шановні колеги! Ми сьогодні переживаємо непростий час з розповсюдженням нового коронавірусу COVID-2019, з яким зіткнувся весь світ. Я дякую нашому колективу, всім Вам за те, що Ви з розумінням ставитеся до реалізації заходів, що проводяться для захисту Вас, Ваших колег і близьких. На своїх робочих місцях Ви робите все можливе для підтримки стабільної роботи нашого підприємства.

Найголовніше для нас – це забезпечити безпеку співробітників ДП «Артемсіль». Крім того, в складній і нестабільної ситуації ми докладаємо максимум зусиль, щоб зберегти виробництво. Адже робота підприємства має вирішальне значення для добробуту соляників і їх сімей.

Ми розробили ряд оперативних заходів щодо захисту працівників від коронавірусної інфекції. Особливу увагу приділяємо роз'яснювальній роботі серед персоналу. У той же час кожен керівник проінформований про алгоритм дій у разі виявлення ознак інфекції у працівників.

На даний момент важливо скоротити кількість контактів всюди, де це можливо. На період карантину скасовуються масові заходи. Робочі наради проводяться в онлайн-режимі або з мінімальною кількістю учасників. Ми робимо все можливе, щоб мінімізувати ризики інфікування. Крім того, організоване додаткове прибирання побутових приміщень і обробка транспорту із застосуванням дезінфікуючих засобів.

Бережіть себе і своїх близьких! Дотримуйтесь рекомендованих заходів профілактики!

З повагою, в. о. директора ДП «Артемсіль» Вадим Фіоктістов.