28березня2024

Соляник

Обрав професію за покликом душі

Сьогодні в нашій постійній рубриці про людей праці – невеличка розповідь про Олександра Юрійовича Клімова – стовбурового підземного дільниці гірничих робіт рудника №1,3 ДП «Артемсіль».

Олександр Юрійович працює на нашому підприємстві з 1986 року, тобто вже 34 роки. За цей час він зарекомендував себе сумлінним, висококваліфікованим робітником. Керівництво рудника та колеги по роботі завжди з повагою ставляться до нього. Його щоденна праця полягає у спуску-підйому гірників у шахту, транспортуванні у кліті різних вантажів та видачею вагонеток із сіллю на-гора. Цей відповідальний труд повністю виключає право на помилку.

Ще до початку своєї трудової діяльності на нашому підприємстві, у 1984 році Олександр повернувся зі служби в армії. До речі, служити йому довелося у воюючому Афганістані. Після того було навчання у професійно-технічному училищі №7 на машиніста підземних установок.

По закінченню ПТУ Клімов почав працювати на конвеєрі у цеху затарювання солі рудника №1. Згодом він отримав ще одну робочу професію – стовбурового підземного. І саме ця професія стала йому до душі, бо на цій роботі він працює і понині.

За сумлінну працю Олександр Юрійович був нагороджений знаком «Шахтарська Слава», неодноразово отримував почесні грамоти та пам’ятні подарунки від адміністрації та профкому підприємства. За всі ці роки він жодного разу не пошкодував про свій вибір.

А у вільний від роботи час О. Клімов захоплюється риболовлею та є автолюбителем. За словами близьких людей, він чудовий чоловік, гарний батько та щасливий дідусь.

Ганна ПОЛУДЕННА.

Випадковий вибір

  • Останні новини

  • Коротко

  • Народні прикмети

ДП ДП "Артемсіль"... ДП "Артемсіль" знаходиться... More detail
Соляники покаталися на ковзанах Соляники п... Минулої суботи два комфор... More detail
Гідно виступили та привезли додому медалі Гідно виступили... З 11 по 13 лютого 2022 року в місті... More detail

Сохраняется опасность проседания грунта и образования карстовых провалов в районе ст. Кудрявка (опасная зона бывшего рудника им. Шевченко). 

 

 20 лютого Цього дня вшановується пам’ять преподобного Луки Елладського. У давнину була смачна традиція пекти пиріжки з цибулею. А погоду нашим пращурам передвіщало сонце і хмари: якщо сонце “заходить червоно” — буде холодне літо; хмари високо — на сприятливу погоду.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова