Тримаючи руку на пульсі подій

На кожному підприємстві, організації, установі першою людиною, до якою можна звернутися з будь-яким питанням, а у відповідь отримати необхідну інформацію і пораду, є секретар. Минулого тижня у всьому світі відзначили міжнародний День секретаря.

В ДП «Артемсіль» представники цієї важливої професії – організатори діловодства, референти (яких ми традиційно звемо секретарями) старанно працюють у всіх структурних підрозділах та виробничих одиницях підприємства. Їх першочергова задача полягає у оперативному зборі та обробці інформації, і це позитивно впливає на загальну діяльність підприємства.

Таким чином, саме наші секретарі завжди тримають руку на пульсі всіх подій в роботі ДП «Артемсіль», сприяють налагодженню зв’язків між усіма ланками соляного виробництва, що значно підвищує рівень ефективності роботи.

Так склалося, що на нашому підприємстві, як і на багатьох інших, на посадах секретарів працюють виключно жінки. І саме вони є не лише компетентними, досвідченими, комунікабельними співробітницями, а й ввічливими, привітними, чарівними представницями кращої половини людства.

З нагоди свого професійного свята секретарі ДП «Артемсіль» отримали поздоровлення від адміністрації та колективу соляників, а також теплі побажання особистого щастя, щирої любові, яскравих посмішок, доброго настрою, успіхів у роботі і всього найкращого в житті.

Відділ комунікацій.