20квітня2024

Соляник

Оптимізм допомагає працювати і жити

Так склалося, що номер цієї газети надруковано в такий же морозний день, як і рівно 26 років тому, коли Олександр Іванович Чаплик вперше переступив поріг підприємства «Артемсіль». Зараз він обіймає посаду заступника головного механіка по стаціонарним установкам на дільниці підйому рудника № 8.

«Відмінний фахівець своєї справи, він проявив себе як грамотний інженерно-технічний працівник, завжди готовий взяти на себе відповідальність і вирішити те чи інше виробниче питання», – так сказав про свого заступника головний механік рудника – Сергій Володимирович Сторожук.

Ніби на підтвердження цієї фрази, Олександр Іванович в нашій співбесіді згадав один із яскравих моментів свого трудового життя, коли при заміні коп­ра клітьового стволу, роботи по демонтажу та монтажу стволової сигналізації були виконані працівниками дільниці підйому без залучення підрядників і фахівців з інших рудників. Причому роботи було проведено в належній якості і у два рази швидше наміченого часу.

Про свій колектив Олександр Іванович розповідає як про дружню, боєздатну і відповідальну робітничу родину, в якій і працювати, і відпочивати – в радість. Та і як інакше, адже герой нашої розповіді – не тільки лідер по натурі, але й вимоглива до себе людина, яка володіє величезним багажем знань за фахом і постійно підвищує свій професійний рівень. А ще Олександр Іванович – дуже комунікабельна, оптимістична та приваблива людина, яка має чудове почуття гумору. Ось за всі ці якості його поважають і цінують в рідному колективі і в колі керівників. Мабуть тому на його відповідальній дільниці завжди підтримуються порядок і дисципліна.

За свою багаторічну трудову діяльність О.І.Чаплик має грамоти від адміністрації та профкому підприємства, а також профільного міністерства.

У вільний від роботи час Олександр Іванович любить подивитися футбол, попрацювати на присадибній ділянці або виїхати на природу з рідним колективом. І, звичайно ж, Олександр Іванович по-батьківськи любить і пишається своїми двома дорослими доньками.

Спілкуючись з такими людьми як О. І. Чаплик, немов заряджаєшся позитивом на цілий день. Такий вже він світлий і веселий чоловік. А тому, хочеться і йому побажати здоров’я, удачі і невичерпного оптимізму на довгі роки.

Вікторія ГУБАНОВА.

Випадковий вибір

  • Останні новини

  • Коротко

  • Народні прикмети

ДП ДП "Артемсіль"... ДП "Артемсіль" знаходиться... More detail
Соляники покаталися на ковзанах Соляники п... Минулої суботи два комфор... More detail
Гідно виступили та привезли додому медалі Гідно виступили... З 11 по 13 лютого 2022 року в місті... More detail

Сохраняется опасность проседания грунта и образования карстовых провалов в районе ст. Кудрявка (опасная зона бывшего рудника им. Шевченко). 

 

 20 лютого Цього дня вшановується пам’ять преподобного Луки Елладського. У давнину була смачна традиція пекти пиріжки з цибулею. А погоду нашим пращурам передвіщало сонце і хмари: якщо сонце “заходить червоно” — буде холодне літо; хмари високо — на сприятливу погоду.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова