Бажаю підприємству стабільної роботи і процвітання!

Коли обговорювалася кандидатура в рубрику «Людина та її справа» з директором рудника №4 Андрієм Анатолійовичем ВОЛОШИНИМ, Артема РУДКОВСЬКОГО він назвав без зволікання. Молодий, перспективний працівник – так охарактеризував свого підлеглого директор виробничої одиниці.

Увага і зосередженість – головні складові професії Артема Євгеновича Рудковського – диспетчера рудника №4. У ДП «Артемсіль» він працює з листопада 2004 року, куди прийшов після закінчення ДонНТУ за фахом «Підземна розробка родовищ корисних копалин».

Робочу стезю Артем вибрав, як і його батьки, на рідному солевидобувному підприємстві. Мама – Надія Миколаївна тепер на заслуженому відпочинку, а батько – Євген Володимирович, продовжує працювати в управлінні ДП «Артемсіль».

З 2004 по 2014 роки Артем Рудковський працював у брикетному цеху. Важка ручна праця стала своєрідним робочим загартуванням для молодого чоловіка. Потім три роки він займався слюсарною справою на підстанції рудника, а в 2017 році був призначений диспетчером виробничої одиниці.

 За словами Артема, це був найяскравіший день його робочої біографії, тим більше що він збігся з його днем народження. Нарешті дипломований фахівець отримав бажану професію. Звичайно ж, Артему подобається його робота, адже він здійснює оперативний контроль за виконанням плану видобут­ку солі, розробкою соляних виробок, роботою підземного і наземного транспорту допоміжних ділянок під землею і на поверхні, своєчасною подачею залізничних вагонів і відвантаженням готової продукції. Тобто фактично тримає руку на пульсі виробничої одиниці.

Нагороди та грамоти, напевно, ще будуть в його житті. Найголовніше – у нього є улюблена стабільна робота, а також надійний тил – сім’я, в якій підростають дочка і син. Тому, за рідкісним винятком – порибалити, вільний від роботи час він приділяє своїм рідним.

На закінчення нашої бесіди Артем побажав підприємству «Артемсіль» та рідному руднику №4 стабільної роботи і процвітання. І якщо всі вимовлені слова впливають на майбутнє людини, нехай його побажання збуваються, тим більше в його день народження, який практично збігся з виходом газети в світ.

Вікторія ГУБАНОВА.