Гуртовий Віталій Миколайович

З 1997 року на дільниці з помелу, переробки та навантаження солі рудника №7 ДП «Артемсіль» працює Гуртовий Віталій Миколайович – електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування.

Віталій Миколайович – людина, яку можна назвати майстром своєї справи, бо він досконало володіє професією. За старанність, відповідальність, фаховий підхід він неодноразово нагороджувався почесними грамотами від адміністрації підприємства.

Зі слів керівництва дільниці ППНС, Віталію Гуртовому під силу виконати виробниче завдання будь-якого рівня складності. Наприклад, нещодавно електрослюсар разом зі своїми колегами встановлював на дільниці з помелу, переробки та навантаження солі регулюючі устрої на конвеєрних лініях для розділення потоків солі. Виконання цих робіт потребувало певних знань, кмітливості і навіть творчого підходу – якостей, які притаманні В.Гуртовому.

А вільний час Віталій Миколайович із задоволенням присвячує своїй родині. В нього з дружиною троє дітей і вже підростають троє онуків. Також він завзятий автолюбитель і садівник.

Олеся ГУБСЬКА.