Налагоджувальник Володимир Качкін

Майже чотири десятиліття, з лютого 1982 року на дільниці з розфасування та затарювання солі рудника №7 ДП «Артемсіль» працює налагоджувальником Володимир Вікторович Качкін.

За ці роки він досконало оволодів цією робочою професією. А за свою старанність та працьовитість здобув авторитет серед колег та керівництва. Про Володимира Качкіна на руднику говорять, що в нього золоті руки. І це дійсно так! Адже він завжди якісно виконує різні ремонтні роботи, в тому числі і високого рівня складності.

Так, нещодавно, під час чергової зупинки рудника, В. Качкін виконував ремонт та ревізію обладнання на дільниці з розфасування та затарювання солі. В числі інших виробничих завдань, налагоджувальник відремонтував машину флексографічного друку «Ультрафлекс», яка повністю забезпечує рудник етикеткою для випуску півторакілограмової пачки солі. До речі, машина ця не нова, але завдяки своєчасному обслуговуванню працює безвідмовно.

Володимир Вікторович добре знає свою роботу. А у свій вільний час він із задоволенням спілкується зі своїми дітьми та онуками, яких дуже любить. А ще він займається садівництвом та вирощує смачний виноград.

Олеся ГУБСЬКА.