Колектив ДП «Артемсіль» очолив Віктор Юрін

18 січня 2022 року відбулося представлення нового очільника державного підприємства «Артемсіль». Згідно з наказом Міністерства економіки України № 5-п від 14.01.2022 року ним став Віктор Олегович Юрін.

Новопризначеного виконувача обов’язків директора підприємства керівному складу «Артемсолі» представила Вікторія Іванівна Луценко, яку він змінив на цій посаді. Залишаючи пост керівника, Вікторія Луценко подякувала всім соляникам за плідну працю, професійний підхід у вирішенні багатьох складних питань.

Також вона сказала, що задоволена результатами, яких вдалося досягти протягом останнього часу. Збільшення обсягу виробництва солі за минулий рік, зростання об’ємів продажу соляної продукції, підвищення рівня прибутковості підприємства відбулося завдяки зусиллям всього трудового колективу, а також зваженим і далекоглядним управлінським рішенням. А сьогодні підприємство очолює досвідчений спеціаліст – Віктор Олегович Юрін, який продовжить початий курс на оновлення і модернізацію соляного виробництва.

До речі, Віктор Юрін з 2020 року працював в ДП «Артемсіль» заступником директора з фінансово-комерційної діяльності. Віктор Олегович Юрін добре підготовлений для цієї високої посади і знає специ­фіку роботи нашого солевидобувного підприємства. Разом з іншими представниками керівного складу він доклав чимало зусиль для росту обсягів видобутку та реалізації солі у 2021 році і покращення багатьох інших показників.

У своєму відповідному слові новопризначений директор підкреслив, що вектор діяльності підприємства залишається незмінним, і свою головну задачу В. Юрін бачить в успішному втіленні всіх запланованих проєктів при підтримці трудового колективу. Він висловив впевненість, що підприємство збереже і примножить все, що має.

За старанну роботу на посаді керівника «Артемсолі» Вікторію Луценко подякував голова первинної проф­спілкової організації Андрій Попов. Він зазначив, що Вікторія Іванівна очолювала «Артемсіль» протягом двох термінів, і від імені трудового колективу побажав їй подальших успіхів в професійній діяльності.

Відділ комунікацій.