20квітня2024

Соляник

Обговорили проведення Дня шахтаря

В ДП «Артемсіль» відбулося перше засідання координаційної групи з підготовки та проведення професійного свята соляників – Дня шахтаря.

 

В ньому взяли участь заступник директора підприємства Вадим Зелений, голова первинної профспілкової організації Андрій Попов, керівники відділів та управлінь.

Вони обговорили ряд організаційних питань, пов’язаних із забезпеченням святкової програми, яка відбудеться на стадіоні «Соляник», технічними засобами – світлом, звуком. Були різні думки, яким саме чином розмістити конструкцію сцени для того, щоб якомога більше людей могли спостерігати дійство, де встановити фанзони, і як урізноманітнити урочисту частину святкування. Учасники наради надали різні пропозиції, які знаходяться в стадії обговорення.

Цьогоріч професійне свято соляників співпадає з Днем незалежності України, і це викликає деякі складнощі. На зустрічі стало відомо, що учасниками концерту стануть популярні українські виконавці. Оскільки перемовини з ними ще не завершено, то і їх імена будуть оголошені пізніше.

 Водночас не викликає сумніву той факт, що організатори Дня шахтаря зроблять все можливе для того, щоб професійне свято робітників ДП «Артемсіль» пройшло на високому рівні.

Відділ комунікацій.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова