Ми завжди знали, що вдома краще

Нещодавно соляні галереї ДП «Артемсіль» відвідала команда творців відомого українського телешоу «Орел і Решка». А саме, Євген Синельников (ведучий тревел-шоу «Вдома краще») та його колеги.

Минулого тижня на YouTube-каналі відбувся прем’єрний показ чергового випуску цієї програми. В ньому Євген з командою, подорожуючи Сходом України, розповів своїм глядачам про чотири міста північного Донбасу: Святогірськ, Бахмут, Дружківку та Соледар.

Серед інших цікавих туристичних об’єктів наші соляні шахти, розташовані на глибині майже 300 метрів, справили на знімальну групу незабутнє враження. Ведучий тревел-шоу «Вдома краще» назвав їх неймовірно красивими, а соляні галереї – унікальним місцем, яке повинен відвідати кожен. Повертаючись додому, він подякував керівництву підприємства та усім соляникам за допомогу у зйомках цього сюжету. В свою чергу, ми вдячні проєкту за увагу до нашого унікального туристичного об’єкту і за створення цікавого відеоролика, що сподобався багатьом глядачам.

 До речі, завдяки таким рейтинговим телевізійним проєктам українці дізнаються про існування багатьох дуже цікавих місць. Таких, наприклад, як соляні шахти ДП «Артемсіль».

Повне відео тревел-шоу «Вдома краще» можна переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=mnlkAWvqdZE&list=PLs0ByhrXWG5qTVH6O4SMYCBQyjSCRHtAK.

Відділ комунікацій.