У ДП «Артемсіль» тепер є свої акаунти в інстаграмі

Нещодавно в ДП «Артемсіль» з’явилися одразу дві сторінки в популярній соціальній мережі Інстаграм.

Цей розвинутий комунікаційний канал наше підприємство почало активно використовувати для просування інформації про себе. При цьому одна зі сторінок присвячена виробничій, фінансово-економічній, комерційній сфері. Другий же аккаунт розповідає виключно про туристичний потенціал підприємства – роботу екскурсійних маршрутів по соляним виробкам рудників. До речі, один з таких об’єктів – маршрут «Таємниці підземного соляного світу», відкритий у березні цього року, вже приймає відвідувачів.

На цих сторінках користувачі згодом знайдуть безліч цікавої інформації: фото- і відеоматеріалів, текстових повідомлень про сьогодення нашого підприємства та його історичне минуле. Також планується розміщення публікацій про оздоровчий ефект від перебування в шахті.

З кожним днем з’являється все більше нових підписників на ці аккаунти. Пропонуємо читачам газети «Соляник» і всім бажаючим теж долучитися до них.

Щоб завжди бути в курсі подій на підприємстві та отримувати свіжі новини, нагадуємо назви наших сторінок в Інстаграмі: @artyomsol_officіal та @artyomsol_tour

Олена ЗЕЛЕНА.