Сіль – магічна чарівниця, в господарстві помічниця

З нагоди майбутнього святкування 140-річчя нашого солевидобувного підприємства відділ комунікацій зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю оголошує про початок проведення творчого конкурсу лайфхаків (корисних порад) з використанням звичайної солі.

Конкурс триватиме з 8 липня по 8 серпня 2021 року. Ми пропонуємо всім бажаючим прийняти участь і надіслати свої оригінальні рецепти успішного застосування солі в побуті. Адже, як відомо, звичайна сіль широко використовується в багатьох галузях. Наприклад, за допомогою солі можна вивести плями з тканин, зупинити застуду, створити цікаві сувеніри та багато чого іншого. Тобто для творчої фантазії немає меж....

Тож, завдання для учасників: в письмовій формі підготувати розповідь про свій особистий лайфхак щодо використання соляного мінералу і надіслати його нам разом з фотографією.

Для участі в конкурсі необхідно бути зареєстрованим в офіційних групах ДП «Артемсіль» на Фейсбуці та в двох групах в Інстаграмі. Нагадуємо, що це обов’язкова умова конкурсу! Попри це, кожен учасник повинен в групах поставити відмітку «подобається» інформації про конкурс і поділитися нею на своїй сторінці в соцмережах.

Опис свого лайфхаку з фотографією ви можете надіслати на електронну адресу конкурсної комісії Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або відправити повідомлення адміністратору групи в соцмережі.

В конкурсі беруть участь всі, хто бажає. Роботи будуть розміщені в офіційних групах ДП «Артемсіль». Переможця і призерів виявить конкурсна комісія шляхом голосування. При цьому обов’язково буде враховуватися кількість відміток «подобається» під тією чи іншою роботою в соцмережах.

Наприкінці серпня, на честь Дня шахтаря та 140-річчя державного підприємства «Артемсіль» відбудеться урочисте нагородження трьох авторів найкращих лайфхаків, з врученням їм пам’ятних подарунків.

З нетерпінням чекаємо на ваші креативні ідеї!

Відділ комунікацій.