19квітня2024

Соляник

Готуємося до Дня шахтаря та ювілею «Артемсолі»

Наступного тижня в Україні відзначать професійне свято робітники підземних горизонтів – шахтарі. З цієї нагоди в ДП «Артемсіль» відбудуться традиційні урочистості. У зв’язку з 140-річним ювілеєм підприємства вони будуть проведені цікаво, яскраво і з розмахом.

Місцями проведення масових заходів, як завжди, будуть стадіон «Соляник», спорткомплекс «Артемсолі» і міський парк відпочинку.

Святкування розпочнеться 28 серпня.

З 10.00 до 13:00 для дітей буде проведено розважальну програму «Шоколадна фабрика» з майстер-класами, аквагримом, конкурсом «Вгадай мелодію», фото-зонами, грою у дартс та шашки, квестом та іншими цікавими локаціями. Переможці отримають пам’ятні призи. Для дітей буде проведено дискотеку, запуск мильних бульбашок. В програмі також будуть номери художньої самодіяльності дитячих вокальних та хореографічних ансамблів.

З 17:00 до 20:00 відбудеться урочиста концертна програма з виступами окремих солістів, а також творчих колективів Соледарського комунального закладу «МЦК та НТ», Бахмутського МЦК і Д імені Мартинова. В тому числі – народний аматорський колектив вокальна студія «Тріумф», студія молодіжної творчості «Браво», зразкова студія сучасної хореографії «Арт Лайф», зразковий аматорський колектив ансамбль спортивного танцю «Алегро», народний шоу­-балет «Ліцей», вокальний ретро-гурт «Сувенір» та інші.

В урочистій частині відбудуться привітання шахтарів-соляників від адміністрації ДП «Артемсіль» та первинної проф­спілкової організації підприємства. Найкращих в професії робітників нагородять почесними грамотами та подяками Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Донецької обласної державної адміністрації, Бахмутської районної та Соледарської рад.

З 20:00 до 22:00 – святковий концерт зірок української естради. В ході його відбудеться виступ популярної дівочої групи «НеАнгели». У другій частині – виступ панк-рок-гурту «Ляпіс * 98» (фронтмен гурту – заслужений артист України Сергій Михалок).

З 22:00 до 22:20 – святковий салют.

Наступного дня, 29 серпня гостям свята буде запропоновано насичену спортивну програму з календарною зустріччю футбольних команд, пляжним волейболом. У перервах між іграми пройдуть змагання з армрестлингу, перетягування канату. Переможців нагородять цінними подарунками.

Запрошуємо всіх робітників ДП «Артемсіль», жителів Соледарської об’єднаної громади та гостей міста прийняти участь в культурно-масових заходах з нагоди Дня шахтаря та 140-річного ювілею нашого підприємства.

Дорогі друзі, ми чекаємо на вас! Відвідайте наше свято! Буде весело і цікаво!

Відділ комунікацій.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова