ДП «Артемсіль» на виставці в Києві

 3 по 5 листопада в Києві пройшла найбільша в Україні виставка продуктів харчування та напоїв – World Food Ukraine.

Як відомо, ділова репутація будь­якої компанії – це найважливіший нематеріальний актив. В ДП «Артемсіль» цьому питанню приділяють значну увагу і ведуть безперервний процес поліпшення якості своєї соляної продукції.

Так, у листопаді цього року наша сіль була представлена на міжнародній виставці World Food Ukraine.  Як  безпосередній учасник ДП «Артемсіль» мало можливість заявити про себе на Алеї новинок, потрапити в путівник і каталог виставки, скористатися попереднім просуванням своєї продукції на міжнародні ринки збуту.

Взагалі виставка була орієнтована на виробників і постачальників продуктів харчування і напоїв, переробні підприємства, дистриб’юторів, експортерів, імпортерів, представників продуктового рітейлу, вітчизняного та зарубіжного ресторанного бізнесу. Всього у виставці взяло участь 255 компаній з 25 країн світу.

Бездоганний імідж, ділові зв’язки і висока якість нашої продукції є основами успіху підприємства. За участь у Міжнародній виставці продуктів харчування та напоїв ДП «Артемсіль» вручили Диплом учасника.