Їм вкрай потрібні наші увага і турбота

3 грудня в усьому світі відзначається День людей з обмеженими фізичними можливостями.

Саме він покликаний нагадувати всім нам про тих, кого доля обділила повноцінним здоров’ям. Але, попри всі негаразди, ці мужні люди всіляко намагаються перемогти складні життєві обставини.

В Україні, на жаль, люди з інвалідністю не завжди можуть повноцінно реалізувати свої здібності, бути затребуваними у суспільстві. Проте багато хто з них не підкорився труднощам, не поринув у свої проблеми, а навпаки, демонструє високі досягнення у різних сферах діяльності, включаючи суспільне життя, роботу, спорт та інше. Своїм прикладом люди з особливими потребами надихають багатьох інших на подолання перешкод у досягненні найамбітніших цілей.

Щодо ДП «Артемсіль», то на різних виробничих дільницях нашого солевидобувного підприємства працює 163 робітники, які мають цей статус. Усі вони є невід’ємною частиною трудового колективу соляників. Для людей з інвалідністю передбачені соціальні гарантії та пільги. У свою чергу, керівництво «Артемсолі» постійно піклується про те, щоб для них створювалися гідні умови праці.

З нагоди цього міжнародного Дня дякуємо всім людям з інвалідністю за старанну працю на благо нашого підприємства. Від душі бажаємо їм міцного здоров’я, особистого щастя, успіхів у професії, оптимізму і життєвих сил, а також постійної турботи та уваги від рідних та з боку суспільства і держави!

Відділ комунікацій.