24квітня2024

Соляник

Нові правила потрапляння до адміністративної будівлі

Після закінчення травневих відпусток в ДП «Артемсіль» відбулися деякі зміни щодо роботи пропускної системи.

Нововведення пов’язані зі встановленням на вході в адміністративну будівлю управління обладнання, яке сканує обличчя та відбитки пальців, і таким чином робить більш спрощеним потрап­ляння працівників на свої робочі місця.

Нагадаємо, що раніше прохід відбувався лише за електронними перепустками. Це не завжди було зручним, бо картки іноді губились, іноді забувалися вдома, і їх завжди треба було мати при собі. Тож тепер, за нових правил, робітникам управління при вході достатньо пройти ідентифікацію за допомогою спеціального обладнання. І якщо скановане обличчя робітника співпадає з  тим, що є в базі даних управління, він можете вільно пройти до свого робочого місця.

Пройти турнікет можна і за допомогою відбитків пальців, звичайно ж, якщо вони внесені до загальної бази даних. При цьому електронна перепустка також продовжує діяти.

Створення одразу декількох варіантів потрапляння до робочих місць є більш зручним. Також нова система допомагає чітко контролювати перебування співробітників управління на своїх робочих місцях. Водночас вона пере­шкоджає проходу сторонніх осіб в адміністративну будівлю підприємства.

Минулого тижня збір бази даних робітників управління оперативно провели спеціалісти відділу IT-технологій. Через введення нових правил ні в кого не виникло жодних проблем, бо всі сприйняли їх з розумінням.

Відділ комунікацій.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова