Охорона праці – очима дітей

На початку року в рамках проведення Всесвітнього дня Охорони праці, стартував Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2022.

В цьому році тема робіт звучала так: «Безпека праці та здоров’я працівників у будь-яких галузях і сферах діяльності: вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо, протидія COVID-19 на робочих місцях та в побуті».

Учні Соледарської загальноосвітньої школи з поглибленим вивченням англійської мови № 13 I-III ступенів та Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно – технічної освіти» м. Соледар прийняли участь в конкурсі та надали свої малюнки службі охорони праці ДП «Артемсіль». Далі їхні роботи у разі відбору вийдуть у перший етап відбіркового регіонального туру.

Всього конкурс проходить в два етапи: І етап – організація конкурсу і ІІ етап – фінал. Обласне журі визначає переможців (І, ІІ і ІІІ місця) у трьох вікових групах. Автори призових робіт виходять у фінал конкурсу, де журі фіналу визначає переможців у кожній віковій групі. До Дня охорони праці в Україні, який відзначають щороку 28 квітня, переможців нагородять цінними подарунками, дипломами і медалями.

ДП «Артемсіль» висловлює подяку усім юним художникам, які прийняли участь у І етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка.

Служба охорони праці ДП «Артемсіль».