Безпека роботи – першочергова вимога виробництва

Надійною гарантією безпеки працівників на будь-­якому виробництві є чітко налагоджений контроль за виконанням вимог нормативно-правових актів з охорони праці. 28 квітня у багатьох європейських країнах відзначається всесвітній День ОП, ціль якого – привернути увагу світового загалу до цього надзвичайно серйозного аспекту.

У ДП «Артемсіль» ці важливі функції покладено на багатьох фахівців, включаючи заступника директора з ОП, заступників директорів рудників, РБУ, ДАТЦ з ОП, спеціалістів відділу охорони праці підприємства. Їх обов’язки багатогранні та різнопланові. В першу чергу, вони полягають у здійсненні контролю за безпечними умовами праці на робочих місцях, профілактичною роботою для попередження, а краще – взагалі уникнення випадків травмування робітників та виникнення професійних захворювань.

Для підвищення рівню охорони праці на нашому підприємстві розробляються та втілюються у життя комплексні заходи з виконання встановлених нормативів. На сьогодні для покращення роботи з охорони праці у всіх структурних підрозділах та виробничих одиницях «Артемсолі» раз на місяць проводяться Дні ОП, щотижня постійно діюча комісія перевіряє стан охорони праці на різних об’єктах. Результати перевірок аналізуються, робляться певні висновки щодо подолання недоліків у роботі.

З нагоди всесвітнього Дня охорони праці вітаємо всіх фахівців ДП «Артемсіль», чия професійна діяльність безпосередньо пов’язана з забезпеченням безпечних умов праці на соляному виробництві. Бажаємо їм нових успіхів та здобутків, високих трудових досягнень на благо нашого підприємства.

Відділ комунікацій.