29березня2024

Соляник

Вітаємо з Першотравнем та Днем Перемоги!

У нашій країні травень – це традиційно святковий місяць, коли українці відзначають 1 Травня і чергову річницю Великої Перемоги над фашизмом.

 

День міжнародної солідарності трудящих символізує єдність людей різних національностей заради миру, прогресу і процвітання суспільства. У колективі ДП «Артемсіль» добре знають ціну плідній наполегливій праці на благо роз­витку вітчизняної економіки. Соляники роблять все від них залежне для подальшої ефективної виробничої діяльності підприємства, щоб соляна продукція займала стійкі позиції на споживчих ринках країн ближнього і дальнього зарубіжжя.

Від імені адміністрації та профкому «Артемсолі» вітаємо трудівників підприємства з першим травневим днем! Нехай праця гірників та робітників поверхневого комплексу нашого підприємства завжди буде затребувана, принесе хороші виробничі здобутки і матеріальний достаток!

І вже через тиждень – 8 та 9 Травня в Україні, як і у всьому світі, відзначатимуть ще одне значиме свято – сімдесят третю річницю перемоги у Другій світовій війні. Скільки б не минуло років з моменту, коли людство було остаточно звільнено від страшної загрози фашистського поневолення, цей світлий, радісний і водночас сумний день завжди буде жити в наших серцях. Ми й надалі дбайливо будемо зберігати в пам’яті імена та подвиги героїв, які віддали життя за свободу рідної землі.

З нагоди Дня Перемоги в Соледарській об’єднаній територіальній громаді відбудуться мирна хода, мітинги-реквієми біля братських могил з покладанням квітів до пам’ятників полеглим воїнам, також пройдуть концерти колективів художньої самодіяльності, виставки дитячих малюнків та інше. Городяни традиційно вшанують пам’ять героїв урочистими заходами.

Шановні соляники та ветерани праці! Дорогі учасники Другої світової війни! Керівництво та профорганізація ДП «Артемсіль» щиро вітають вас з прийдешніми святами! Бажаємо вам міцного здоров’я, добра, миру, щастя, наснаги, радісних свят і мирних наполегливих буднів!

Юрій ТОВСТОКОРЕНКО,

в.о. директора ДП «Артемсіль»

Андрій ПОПОВ,

голова первинної профорганізації ДП «Артемсіль».

 

 

 

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова