29березня2024

Соляник

Зі святом вас, шановні бухгалтери підприємства!

16 липня – особливий день в житті робітників бухгалтерської сфери. Це офіційне свято давно вже стало гарним приводом для того, щоб висловити щиру подяку спеціалістам цього напрямку за їх старанну повсякденну працю.

 

Роботу численного колективу бухгалтерів ДП «Артемсіль» протягом майже 10 років очолює досвідчений фахівець та вмілий керівник Олена Миколаївна Біла. Під її управлінням працюють бухгалтери нашого підприємства, яким притаманні такі ділові риси як професійна компетентність, скрупульозність, високий ступінь відповідальності, постійне прагнення набути нових знань.

Також День бухгалтера є професійним святом для колективів співробітників фінансового відділу (керівник Марина Михайлівна Азенкова), планово-економічного відділу (керівник Олена Василівна Ананьєвська), відділу організації праці та заробітної плати (керівник Вікторія Вікторівна Концова), аналітичного відділу (керівник Дмитро Олександрович Щербаков). Талановиті бухгалтери, фінансисти, економісти, аналітики, інженери ДП «Артемсіль», які задіяні в системі управління і на виробничих одиницях, завжди наполегливо працюють на користь підприємству.

У своїй діяльності спеціалісти бухгалтерської сфери виконують багато різних функцій. Вони ведуть облік матеріальних цінностей виробництва, контролюють збереження державної власності, проводять аналіз доцільності використання коштів підприємства, нараховують соляникам заробітну плату, готують звіти для контролюючих організацій та багато іншого. Цей фаховий колектив завжди сумлінно виконує широке коло своїх посадових обов’язків, що впливає на ефективність роботи виробництва в цілому та на отримання фінансового результату.

Шановні бухгалтери, фінансисти, економісти, аналітики, інженери підприємства! З нагоди вашого професійного свята прийміть щирі вітання від адміністрації та профспілкової організації ДП «Артемсіль»! Бажаємо вам міцного здоров’я, особистого щастя, успіхів і досягнень в професійній галузі, а також миру, злагоди і всього найкращого в житті!

Юрій ТОВСТОКОРЕНКО, в.о. директора

 Андрій ПОПОВ,  голова профспілки.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова