28березня2024

Соляник

24 серпня – День незалежності України 26 серпня – День шахтаря

Шановні працівники ДП «АРТЕМСІЛЬ», ветерани соляного виробниц­тва, молодь підприємства!

 

24 серпня 1991 року наша країна обрала вільний і демократичний шлях розбудови своєї держави. Таким чином у календарі визначних подій з’явився День незалежності України – головне свято, яке спонукає українців до єднання, укріплює віру у власні сили, дарує надію на подальший розвиток суспільства, його промислового, наукового, освітнього потенціалу.

 Крім того, ця подія, що відбулась 27 років тому, нагадує нам про багатовікову боротьбу українського народу за свою самостійність і суверенітет, прагнення зайняти гідне місце у світовому співтоваристві. І сьогодні, коли здійснилась мрія багатьох українців про власну державу, ми добре усвідомлюємо, що, обравши власну долю, отримали і велику відповідальність.

Напередодні Дня незалежності від щирого серця бажаємо, щоб на нашій благодатній землі встановився мир! Щоб кожна українська родина жила у злагоді, добрі та достатку!

Символічно, що наприкінці серпня на нас чекає ще одне визначне свято. Це День шахтаря, який колектив ДП «АРТЕМСІЛЬ» зустрічає в гарному настрої. Незважаючи на складні умови, підприємство продовжує виконувати завдання по виробництву та реалізації продукції. Лише за вісім неповних місяців року нашим споживачам було відвантажено 1 мільйон 173 тисячі тонн високоякісної кам’яної солі у широкому асортименті. В сучасних реаліях – це значний результат.

«АРТЕМСІЛЬ» постійно веде пошук нових бізнес-парт­нерів, оновлює та модернізує свої потужності. На виробництві застосовуються системи енергозбереження, використовуються сучасні технології. В цьому році рудник №4 розпочав випуск нового виду асортименту – оптично сортованої солі.

Соляники звикли працювати ефективно і злагоджено, бути лідерами завжди і у всьому, підтримувати репутацію надійних партнерів. Щорік «АРТЕМСІЛЬ», як один з найбільших в Україні платників податків, вчасно і у повному обсязі поповнює державний бюджет. Відраховує усі обов’язкові платежі та збори. Робітникам підприємства стабільно виплачується заробітна плата, преміальні та інші грошові винагороди. За сім місяців середня заробітна плата по підприємству склала 10 тисяч 973 гривень.

Досягаючи значних виробничих показників, на підприємстві приділяється значна увага питанням розвитку соціальної сфери. Наші працівники та їх сім’ї мають можливість відвідувати спортивний комплекс з плавальним басейном, оздоровлювати своїх дітей у приміському закладі «Райдуга», відпочивати по пільговим путівкам у пансіонаті на узбережжі Азовського моря.

Шановні шахтарі і всі працівники ДП «АРТЕМСІЛЬ»! Від імені керівництва та профспілкової організації підприємства бажаємо вам щастя і міцного здоров’я, а також миру, добробуту і, звичайно, веселого настрою! Хай здійснюються усі ваші мрії! Зі святом вас, з Днем шахтаря!

Юрій ТОВСТОКОРЕНКО,

в.о. директора

Андрій ПОПОВ,

голова профспілкової організації.

 

 

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова